Građevinski radovi

Osnovna djelatnost obrta je izvođenje kompletno svih građevinskih radova.

Izgradnja objekata visokogradnje:

(Posjedujemo licencu za skupinu građevina F)

Gradimo: kuće, stanove, poslovne objekte, industrijske objekte, objekte za tržište, apartmane

Vršimo adaptacije stanova i ostalih navedenih prostora te se bavimo fasaderskim i štukaturskim radovima te svim ostalim građevinsko-fasaderskim poslovima.

Izvođenje radova niskogradnje

Vršimo strojne iskope i transport, gradimo ceste, nogostupe isto kao i odvodnje i drenaže te asfalterske radove, a uređujemo i dvorišta i okućnice.

Specijalni radovi

Od Ministarstva kulture dobili smo dozvolu za izvođenje radova na nepokretnom kulturnom dobru.

Klasa UP/I-612-08/07-03/0225; Urbroj: 532-04-01-2/4-08-5; Zagreb, 25 travnja 2008.

Bavimo se adaptacijom i uređenjem zaštićenih građevina, obnovom pročelja isto kao i sanacijom i specijalnom izolacijom istih.

Naše djelatnosti su upravljanje i tehničko održavanje složenih objekata te gradnja stambenih i nestambenih zgrada, što uključuje usluge higijenskog održavanja, održavanja vanjskih površina, upravljanja i održavanja stambenih zgrada, usluga izvođenja svih građevinsko obrtničkih radova s naglaskom na princip ˝ključ u ruke˝.

U opseg našeg posla spadaju i strojni iskopi, prijevozi robe i materijala, pripremni radovi, zemljani radovi, betonski radovi, armirački radovi, betonske oplate, izrada glazura, izolaterski radovi, krovopokrivački radovi, limarski radovi, fasadni i štukaturni radovi, skelarski radovi, keramičarski radovi, kamenorezački radovi, podopolagačko – parketarski radovi, gips kartonski radovi, soboslikarsko – ličilački radovi, bravarski radovi – inox i kovano željezo, vodovod i kanalizacija, montaža sanitarija.

Vodimo statistiku o potrošnji energenata te vršimo savjetavanja uz isto.

Tu spadaju:

Fasade

Hoteli

Interijeri

Glazbena Škola

Specijalni Radovi

Stupovi